Pensjonisttur

Som pensjonist er du kanskje mer fleksibel og har mulighet til å reise når du måtte ønske. Du ønsker å få dyrket dine fritidsinteresser, samtidig som du opplever komfort og velvære under oppholdet. Kanskje frister det med en vintur til Italia, vandring i Portugal eller sykkeltur til Mallorca? Vi merker at pensjonistene blir yngre og yngre, og at det er populært å reise flere sammen!

Vi skreddersyr din drømmetur

Våre pensjonistturer blir skreddersydd ut ifra dine mål og ønsker med turen. Vår lange erfaring innen de ulike områdene gjør det mulig for oss å se helhetlig på situasjonen, og lage en fornøyelig reise. Vi skreddersyr for hver enkelt gruppe,uansett størrelse, over 10 stykker. Vi tar også imot større foreninger og lag.

Vi tilbyr pensjonisturer i hele Europa og merker stor pågang på land som Frankrike, Italia, Portugal, og Østerrike. Enten det er Norge eller utlandet hjelper vi gjerne til med planlegging av tur.

Som turoperatør er det viktig for oss at foreningene får komme med sine ønsker og behov for turen. Vi er godt kjent med reisemålene vi tilbyr og er opptatt av å skreddersy en tur som er etter deres ønsker. Reisen blir skreddersydd for deg!

Arrangerer pensjonisturer gjennom hele året

Ta kontakt så lager vi et forslag etter deres ønsker, når på året det måtte være. Vi arrangerer turer gjennom hele året og som pensjonister har man gjerne anledning til å styre unna høysesonger.

Pris vil alltid være et sentralt element, og vi bestreber oss på å legge opp turer som gir mest mulig igjen for det reisende betaler.

Vi tar imot henvendelser fra hele landet! Har du noen spørsmål vedrørende våre pensjonisturer ta du ta kontakt her for en hyggelig prat.