Kortur

Skal ditt kor ha konserter i Europa og ønsker en turoperatør som kan bistå med planlegging? Vi er en turoperatør med mange års erfaring med å sette opp korturer i Europa.

Vi vet hvor avgjørende et godt strukturert reiseopplegg er for en kortur. Under planlegging samarbeider vi med styret, turkomite, og/ eller dirigent slik at korets ønsker for turen blir ivaretatt. Å arrangere felleskonserter med andre kor skaper inspirasjon og dette bestreber vi oss på å lykkes med. Og selvsagt må vi ha med både kulturelle og severdige opplevelser.

Arrangerer korturer i hele Europa

Vi har arrangert mange korturer gjennom årene. Mange har vært i forbindelse med internasjonale konkurranser og festivaler.

I Europa er det særlig Skandinavia, England, Skottland, Tyskland, Nederland, Frankrike, Østerrike, Italia og Spania vi har arrangert turer til . Vi har derfor opparbeidet oss god erfaring og er godt vant til å tilrettelegge korturer.

Skreddersyr din kortur

Enten dere er et skolekor eller eldre kor er vi behjelpelige med alt fra transport, hotell, og viktige severdigheter. Vi lager en pakke skreddersydd til deres behov.

Ønsker dere en turoperatør som kan hjelpe dere med alt innenfor deres kortur? Ta kontakt for en uforpliktende prat her.